PERFORMANCE MANAGEMENT VOOR LEIDINGGEVENDEN EN HR-PROFESSIONALS

INTRO

Dossieropbouw klinkt voor veel werkgevers en werknemers als iets negatiefs. Dat hoeft het echter niet te zijn. Performance management is idealiter een continue proces: iedere medewerker heeft immers recht op zowel positieve als negatieve feedback, om te kunnen groeien en te weten waar men aan toe is. Een werkgever moet sturing en leidinggeven; managers moeten duidelijk zijn over wat verwacht wordt en voldoende begeleiding bieden als nodig. Slecht performance management kan zorgen voor ontevreden en/of niet goed functionerende medewerkers, maar ook voor lastige discussies, veel verloren managementtijd en hoge kosten.

Deze training zorgt ervoor dat je het juridisch kader in beeld hebt, maar vooral dat je er op dagelijkse basis mee kunt werken. Je krijgt van ons een praktisch naslagwerk mee met handige stappenplannen en checklists.

Voorafgaand aan de training vragen wij je naar je doelen en verwachtingen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je er zoveel mogelijk uithaalt. Er is veel tijd en ruimte voor interactie en om eigen praktijkvoorbeelden en vragen te bespreken. Heb je een casus die je graag zou willen bespreken? Stuur die dan van tevoren toe! De ervaring leert dat de training ook een leuke manier is gelijkgestemden uit hetzelfde werkveld te ontmoeten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

 

Zeker weten of deze cursus is wat je zoekt? Mail gerust naar info@mllb.nl of bel ons even.

 

PROGRAMMA

  1. Performance management: waarom en hoe doe je dat?
  2. Disfunctioneren (ongeschiktheid, wangedrag, conflict, verstoorde arbeidsrelatie)
  3. Verbetertraject
  4. Maatregelen en beëindiging van het dienstverband
  5. Arbeidsongeschiktheid (gerelateerd aan conflict)

 

LOCATIE & DATA

De training vindt plaats bij Marble op ons kantoor bij SPACES Amstel in Amsterdam met 4 tot 10 deelnemers.

 

Wij organiseren deze training meerdere malen per jaar! Neem contact met ons op over de eerstvolgende data waarop de training plaatsvindt.

 

Uiteraard bieden we deze cursus ook graag incompany of op een andere locatie en/of datum aan. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

KOSTEN & AANMELDEN

De kosten voor deze cursus bij SPACES (inclusief locatie, drankjes & lunch) zijn EUR 500 ex btw per persoon. Neem je iemand mee, bijvoorbeeld een collega, dan krijgen jullie allebei EUR 100 korting en betaal je per persoon EUR 400 ex btw.

 

Wil je je graag aanmelden? Mail info@mllb.nl en wij sturen je snel een bevestiging.